Sulpice Maria Grencer Admin ! SYB profesörü ! Gryffindor Bina Sorumlusu
| Konu: Sulpice Maria Grencer Salı Ağus. 24, 2010 10:19 am | |
| --------------------------------------------------------------------------------
- Genel Bilgiler -
Adı : Sulpice Maria Soyadı : Grencer Cinsiyet : Bayan Yaş : 21 Silah: Asam Uyruk : İspanyolumDoğum Yeri : Barcelona Bildiği Diller : Fransızca,İspanyolca,İngilizce,Türkçe Bina: Eskiden Gryffindor'dum Asa:C1Süpürge:Nimbus 2001Patronus:Çita
- Kişisel Bilgiler -
Fiziksel Özellikleri: Sarı saçlarım var.Bir ara kahveye boyatmıştım.Koyu kahve gözlerim var ve gülümsemem genelde yüzümden hiç ekdik olmaz Kişisel Özellikleri: Hırçınımdır!Okuldaki yadigarları bulma ve Slytherinlileri engelleme konusunda tüm Gryffindorluları etkileyecek kadar!Düşünün artık!Ve bir de aileme ve arkadaşlarıma çok bağlıyım.
- Hayatı -
Aile Özgeçmişi: Annem Vanessa,babam John ve sevgili kardeşim Angela ile yaşıyorum.Eskiden ben de Hogwarts kapılarından geçtim.Hogwarts'dan 17-18 yaşlarında mezun oldum.Bir Muggle kitapçısında çalıştım.Sadece onların yaşam stilini görmek için.Sonra Hogwartsa tekrar öğretmenlik için döndüm.Hatta Gryffindor Sorumlusu oldum.
Sevdiği: Hayvan:Çita,aslan,jaguar tarzı vahşi kedilere bayılıyorum! Renk:Mor,siyah,mavi ve yeşil tonları Dizi:Flashforward,Doctor Who,Merlin,Cold Case(bazen izlerim.) Film:Wall-E ,Buz Devri,Madagascar,Click(Tıkla) Kitap:Deniz Tanrıçası,Jules Verne kitapları,Eragon,Momo,Kırmızı Eğrelti Otunun Büyüdüğü Yer(ağlamıştım kitabın sonunda!Köpeğin bağırsakları çıkıyordu!Ühüühüh),Harry Potter serisi Yemek:Pilav,Köfte,Tavuk,Bezelye,Moğol Barbeküsü Mağaza:Haugen-Dazs,Zara,Oxxo
~A R K A D A Ş L A R~
[Ayrılmaz İkili] [Suç Ortakları] [Yakın] [Değer Verdiklerim] [Kanımın Isınık Oldukları ] [Sıradan ] [Göz Aşinalığı Olanlar] [Tanıdık]
~ D Ü Ş M A N L A R ~
[Zararsızlar] [İşe yaramazlar] [Rakipler] [Hoşlanmadığım] [Ölümcül derecede nefret ettiklerim] [Baş Belası]
~ A Ş K ~
[Şimdiki] [Gözümün kaldıkları] [Eski] [Kullandıklarım] [Karşılıklı] [Arzuladığım]
~ Y E T İ Ş K İ N L E R ~
[İdol Profesörler] [Sevdiğim Profesörler] [Mecburen Sevdiklerim] [Sevmediğim Yetişkinler ] [Hoşlanmadığım Yetişkinler] [Nefret Ettiğim Profesörler]
Eklenmek için; Ad-Soyad: İki adet icon: Kurgu:
| |
|